Onze dienstverlening

E-Harbour ontwerpt, begeleidt en verzorgt de volledige transitie naar uitstootvrij varen. Onze dienstverlening op dit gebied is dan ook drieledig:

1. Advies aan en begeleiding van gemeenten in hun transitie naar uitstootvrij varen

E-Harbour was de eerste die een jachthaven voor elektrisch aangedreven boten realiseerde. We weten dan ook als geen ander wat er allemaal voor nodig is om zo’n haven te bouwen. We delen deze kennis en ervaring graag met gemeenten die net als wij de uitstoot op het water willen terugdringen. 

2. Ontwerp en bouw van elektrische jachthavens en ligplaatsconcepten

Hoe realiseer je een jachthaven voor elektrische vaartuigen? E-Harbour deed het, dus E-Harbour weet het. Bovendien beschikken we over een solide netwerk van kennispartners en leveranciers, waarmee je op efficiënte, doelmatige wijze nog meer nieuwe elektrische jachthavens kunnen bouwen. 

3. Beheer van emissievrije jachthavens en van de daarmee verbonden infrastructuur voor elektrisch laden

Laden op het water vraagt om een specifieke infrastructuur van krachtige oplaadfaciliteiten. E-Harbour beheert niet alleen jachthavens, maar ook de daarmee verbonden infrastructuur voor elektrisch laden. Samen met onze havenmeesters garanderen we zo de beste dienstverlening voor uw boot, zowel in onze havens als op het water.