FAQ

Sommige E-Harbours bieden passanten inderdaad de mogelijkheid om hun vaartuig op te laden. Vraag ons naar de mogelijkheden.

U kunt de stroomvoorziening van uw laadpunt aan- en uitzetten via de app van AanUit.net. Hiervoor meldt u zich eenmalig aan als gebruiker. Uw laadpunten heeft een uniek vijfcijferig nummer. Met dit nummer kunt u via de app uw stroom aan- en uitzetten. U downloadt de app via de AanUit.net website, de App Store (Apple) en Google Play (Android).

Het telefoonnummer en emailadres van de havenmeester vindt u op de pagina van uw E-Harbour.

In principe zijn in E-Harbour alleen elektrische vaartuigen welkom. In sommige van onze jachthavens wordt noodgedwongen gefaseerd naar een volledig uitstootvrije haven toegewerkt. Op de pagina van de E-Harbour van uw keuze kunt u lezen of u daar ook welkom bent met een brandstof-aangedreven boot.

De prijzen van onze ligplaatsen variëren per jachthaven en per grootte van het vaartuig. Kijk op de pagina van de desbetreffende E-Harbour om te zien vanaf welk bedrag u bij ons een ligplaats kunt huren, of neem contact met ons op.

U kunt een ligplaats aanvragen via het formulier dat u vindt op de pagina van de E-Harbour van uw keuze. U mag natuurlijk ook altijd contact met ons opnemen, bijvoorbeeld als u nog vragen hebt.

In de jachthavens van E-Harbour mogen in principe alleen elektrisch aangedreven boten aanmeren. E-Harbour streeft naar volledig emissievrije jachthavens. Wanneer dat in een bepaalde haven nog niet haalbaar is om rendabel te kunnen opereren, zullen ook andersoortige boten worden toegelaten in een gedeelte van de haven. Er wordt dan gefaseerd naar een uitstootvrije haven toegewerkt. Op de pagina’s van onze jachthavens kunt u lezen welke voorwaarden er aan uw vaartuig worden gesteld. 

Load More

Stel uw vraag hieronder.

E-Harbour faciliteert elektrisch aangedreven vaartuigen en helpt daarmee mee aan een transitie naar uitstootvrij en dus duurzamer vaarverkeer. Daarnaast zijn ook de voorzieningen van E-Harbour duurzaam. Onze steigers zijn gemaakt van een gerecycled, duurzaam composiet en onze afvalverwerking draait om recycling en geschiedt zo duurzaam mogelijk.

De stroom die E-Harbour levert via het smart charging systeem, is volledig groen. Zo varen alle boten van onze E-Harbour in het Amstelkwartier bijvoorbeeld op Nederlandse windenergie, die dichtbij wordt opgewekt door twee windmolens van Eneco in Heerhugowaard. 

In sommige jachthavens van E-Harbour mag u op uw boot overnachten. Kijk in de voorwaarden van uw E-Harbour wat de mogelijkheden zijn. 

Naast ons hightech smart charging systeem, waarmee u uw vaartuig snel en volledig oplaadt, bieden onze jachthavens nog tal van andere prettige voorzieningen voor booteigenaars en rederijen. Op de pagina van de E-Harbour van uw interesse leest u welke voorzieningen deze haven biedt.

Ja. Alle jachthavens van E-Harbour zijn beveiligd met een elektronische toegangspoort en alleen toegankelijk voor bevoegden. De havenmeester inspecteert de haven met regelmaat en middels ons camerabeveiligingssysteem houden we een extra oogje in het zeil. 

U downloadt de app via de website van AanUit.net, de App Store (Apple) en Google Play (Android). Voordat u uw stroomvoorziening kunt bedienen, dient u zich eerst eenmalig aan te melden als gebruiker.  Uw laadpunten heeft een uniek vijfcijferig nummer. Met het unieke, vijfcijferige nummer van uw laadpunt kunt u via de app uw stroom aan- en uitzetten.

Load More