Aeme-Stelle Uithoorn

Aeme-Stelle biedt 139 hoogwaardige ligplaatsen waarvan 54 bestemd zijn voor passanten en 85 nog te realiseren ligplaatsen voor vaste ligplaatshouders. De ligplaatsen van beide havendelen zijn bij uitstek geschikt voor vaartuigen tot een maximale lengte van 20 meter. Zij kunnen bij Aeme-Stelle profiteren van diverse voorzieningen, zoals een ‘smart charging’ elektra-infrastructuur, drinkwateraansluitingen, sanitairgebouw en diverse horecagelegenheden aan de kade.

Voorzieningen

139 hoogwaardige ligplaatsen

De haven biedt 139 ligplaatsen (waarvan 54 passantenplekken) voor diverse soorten vaartuigen tot een maximale lengte van 20 meter. Voor booteigenaren is Aeme-Stelle Uithoorn een veilige thuishaven met uitstekende voorzieningen.

Goede bereikbaarheid

Aeme-Stelle is gelegen in een gezellig recreatiegebied, middenin het oude centrum van Uithoorn. Wandelaars, toeristen, inwoners en waterrecreanten kunnen hier genieten van de nieuwe waterlinie, gelegen tussen Hotel Rechthuis aan den Amstel en de Thamerkerk. Komt u met de auto? Dan kunt u deze gratis parkeren langs de openbare weg. Ook met het OV is de haven goed bereikbaar. Er stoppen verschillende bussen in het centrum van Uithoorn, op vijf minuten lopen vanaf de haven.

Smart charging elektra-infrastructuur

Om klaar te zijn voor de toekomst bieden wij een ‘smart charging’-systeem waarmee elektrisch aangedreven vaartuigen snel en volledig elektrisch worden opgeladen. Dit systeem laat zich makkelijk bedienen via de app van AanUit.net. Ook niet-elektrische vaartuigen kunnen voorlopig gewoon in de jachthaven terecht voor een ligplaats. Op termijn zullen elektrische boten hier echter wel voorrang krijgen, vanwege het duurzame karakter en de speciaal daarvoor ingerichte elektra-infrastructuur.

Havenmeester en beveiliging

De jachthaven voor vaste ligplaatsen zal de beschikking krijgen over een beveiligde toegangspoort. Dankzij het moderne toegangssysteem hebben alleen bevoegden toegang tot de haven. Daarnaast wordt de jachthaven beveiligd met camera’s. Periodiek zijn ook onze havenmeesters Douwe en Tim aanwezig. Bij hun afwezigheid kunt u altijd (telefonisch) contact met hen opnemen. info@aeme-stelle.nl, tel 06 48454663.

Drinkwater en afvalservice 

Uw watertank vult u in de jachthaven met behulp van de drinkwaterinstallatie. In de jachthaven zijn ook afvalcontainers aanwezig die periodiek worden geleegd.

Prijzen

Passantenhaven:

Liggeld: € 1,70 incl. btw per meter scheepslengte per nacht.

Jachthaven:

Onze vaste ligplaatsen huurt u al vanaf €615,- incl. btw per jaar.


Stroom: € 0,50 per kWh
Water: € 0,01 per liter met een minimum van € 0,50

Contact opnemen.

Een ligplaats aanvragen

Om een ligplaats te reserveren vult u onderstaand formulier in.

Ligplaats aanvragen

  • Vermeld duidelijk wat u zoekt.
  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.


Contact

Adres Aeme-Stelle Uithoorn
Koningin Julianalaan 54
1421 AH Uithoorn

E-mail: info@aeme-stelle.nl 
Havenmeester: Tim en Douwe, 06 4845 4663