E-Harbour Amstelkwartier

E-Harbour Amstelkwartier is de eerste E-Harbour die werd gerealiseerd. Deze jachthaven biedt 65 ligplaatsen die bij uitstek geschikt zijn voor rederijen. Niet voor niets zijn de exploitatie en het eigendom van deze jachthaven in 2021 overgegaan op Tourism Group Holding.

Voorzieningen

65 hoogwaardige ligplaatsen

E-Harbour Amstelkwartier biedt 65 ligplaatsen voor elektrisch aangedreven passagiersvaartuigen zoals sloepen, salonboten en rondvaartboten tot een maximale lengte van 20 meter. Voor commerciële bootverhuurders is E-Harbour Amstelkwartier een veilige thuishaven met uitstekende voorzieningen ter ondersteuning van hun bedrijfsvoering. De jachthaven beschikt over een aantal ligplaatsen speciaal voor drijvende opslag- en bevoorradingstations. 

Bereikbaarheid

De jachthaven is gelegen in de nieuwe stadswijk Amstelkwartier, dichtbij de Amstel. De haven is goed bereikbaar per fiets, OV of auto. Op loopafstand liggen de metrostations Overamstel en Spaklerweg en het NS-station Amsterdam-Amstel. In de directe omgeving van de jachthaven zijn diverse (openbare) parkeermogelijkheden. De locatie biedt daarnaast de gelegenheid om kort te parkeren voor bijvoorbeeld de bevoorrading.

Smart charging elektra-infrastructuur

Het gelijktijdig opladen van een groot aantal elektrisch aangedreven vaartuigen vraagt om een zeer krachtige elektra-infrastructuur. De jachthaven beschikt over de beste oplaadfaciliteiten om elk type vaartuig snel en volledig op te laden. Het laadpunt kan eenvoudig worden bediend met AanUit.net-app.

Havenmeester en beveiliging

E-Harbour Amstelkwartier heeft een beveiligde toegangspoort. Dankzij het moderne toegangssysteem hebben alleen bevoegden toegang tot de haven. Daarnaast is de jachthaven beveiligd met camera’s. Periodiek is havenmeester Garrincha Hallie  aanwezig. Bij zijn afwezigheid kunt u altijd (telefonisch) contact met hem opnemen. eharbourhavenmeester@gmail.com, tel 06-39 05 30 74.

Drinkwater en afvalservice

Uw watertank vult u in de jachthaven met behulp van de drinkwaterinstallatie. In de jachthaven zijn ook afvalcontainers aanwezig die periodiek worden geleegd.

Prijzen en informatie

E-Harbour Amstelkwartier is sinds juli 2021 in handen van Tourism Group Holding. Voor informatie over beschikbare ligplaatsen en prijzen kunt u zich wenden tot Mandy Bitter via: m.bitter@worldofdelights.com

Een ligplaats aanvragen

Om een ligplaats te reserveren vult u onderstaand formulier in.

Ligplaats aanvragen E-harbour Amstelkwartier

  • Vermeld duidelijk wat u zoekt.
  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.


Contact

Adres E-Harbour Amstelkwartier
Daniël Goedkoopstraat 1 t.o.
1096 BD Amsterdam

E-mail: m.bitter@worldofdelights.com 
Havenmeester: Garrincha Hallie, 06 3905 3074