Amstelkwartier Amsterdam

E-Harbour Amstelkwartier biedt 65 hoogwaardige ligplaatsen voor elektrische vaartuigen. Deze ligplaatsen zijn bij uitstek geschikt voor rederijen met elektrisch aangedreven sloepen, salonboten en rondvaartboten tot een maximale lengte van 20 meter. Zij kunnen bij E-Harbour profiteren van diverse voorzieningen, zoals een ‘smart charging’ elektra-infrastructuur, waarmee passagiersvaartuigen snel en volledig worden opgeladen. Ook biedt deze jachthaven ruimte aan drijvende opslag- en bevoorradingsstations. 

Voorzieningen

65 hoogwaardige ligplaatsen

De jachthaven biedt 65 ligplaatsen voor elektrisch aangedreven passagiersvaartuigen zoals sloepen, salonboten en rondvaartboten tot een maximale lengte van 20 meter. Voor commerciële bootverhuurders is E-Harbour Amstelkwartier een veilige thuishaven met uitstekende voorzieningen ter ondersteuning van hun bedrijfsvoering. Maar ook voor particuliere booteigenaars zijn er ligplaatsen beschikbaar.

Ligplaatsen voor bevoorradingsstations

Heeft u behoefte aan extra opslagruimte voor uw bedrijfsvoering? Onze jachthaven beschikt over een aantal ligplaatsen speciaal voor drijvende opslag- en bevoorradingstations. Neem contact met ons op voor de mogelijkheden.

Goede bereikbaarheid

De jachthaven is gelegen in de nieuwe stadswijk Amstelkwartier, dichtbij de Amstel. De haven is goed bereikbaar per fiets, OV of auto. Op loopafstand liggen de metrostations Overamstel en Spaklerweg en het NS-station Amsterdam-Amstel. Komt u met de auto? In de directe omgeving van de jachthaven zijn diverse (openbare) parkeermogelijkheden. De locatie biedt daarnaast de gelegenheid om kort te parkeren voor bijvoorbeeld de bevoorrading van uw boot.

Smart charging elektra-infrastructuur

Het gelijktijdig opladen van een groot aantal elektrisch aangedreven vaartuigen vraagt om een zeer krachtige elektra-infrastructuur. Onze jachthaven beschikt over de beste oplaadfaciliteiten om elk type vaartuig snel en volledig op te laden. U bedient uw laadpunt eenvoudig met AanUit.net-app.  

Havenmeester en beveiliging

E-Harbour Amstelkwartier beschikt over een beveiligde toegangspoort. Dankzij het moderne toegangssysteem hebben alleen bevoegden toegang tot de haven. Daarnaast is de jachthaven beveiligd met camera’s. Periodiek is ook onze havenmeester Garrincha Hallie  aanwezig. Bij zijn afwezigheid kunt u altijd (telefonisch) contact met hem opnemen. info@e-harbour.nl, tel 06 3905 3074.

Drinkwater en afvalservice 

Uw watertank vult u in de jachthaven met behulp van de drinkwaterinstallatie. In de jachthaven zijn ook afvalcontainers aanwezig die periodiek worden geleegd.

Prijzen

Onze ligplaatsen huurt u al vanaf €2250,- ex btw per jaar. Commerciële huurders kunnen terecht vanaf €3250,- ex btw. Contact opnemen.

Een ligplaats aanvragen

Om een ligplaats te reserveren vult u onderstaand formulier in.

Ligplaats aanvragen

  • Vermeld duidelijk wat u zoekt.
  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.


Contact

Adres E-Harbour Amstelkwartier
Daniël Goedkoopstraat 1 t.o.
1096 BD Amsterdam

E-mail: info@e-harbour.nl 
Havenmeester: Garrincha Hallie, 06 3905 3074