E-Harbour Nautix

E-Harbour Nautix is onderdeel van het nieuwe nautische kwartier van Amsterdam. De jachthaven, Nautix Marina, telt 250 ligplaatsen, waarvan het E-Harbour gedeelte er 50 bestrijkt. E-Harbour Nautix beschikt over alle faciliteiten die je van een moderne jachthaven mag verwachten, inclusief een splinternieuw botenkraan.

Voorzieningen

250 hoogwaardige ligplaatsen

Nautix Marina telt 250 ligplaatsen, waarvan er 50 van E-Harbour zijn. Deze zijn dus bestemd voor elektrische boten. Ook boten met een verbrandingsmotor kunnen (voorlopig nog) in deze jachthaven terecht.

Voorzieningen

E-Harbour Nautix beschikt over een ruime kade en een ultramoderne botenlift waarmee je jouw vaartuig moeiteloos te water kunt laten en uit het water kunt takelen. De brede kade zorgt ervoor dat manoeuvreren met uw auto een makkie is. De jachthaven beschikt uiteraard ook over drinkwater- en sanitaire voorzieningen en een afvalservice. 

Horeca en botenservice

E-Harbour Nautix is onderdeel van Nautix. Dat betekent dat je hier straks veel servicebedrijven voor boten zult aantreffen. Even geen zin om uit te varen? Dan kun je hier ook genieten van een hapje en een drankje op het terras van de horecagelegenheden die je er worden gerealiseerd.

Bereikbaarheid

E-Harbour Nautix ligt in Baaibuurt Oost, aan het water direct tegenover Camping Zeeburg in de oksel van de oprit naar de A10. De jachthaven beschikt over ongeveer 125 parkeerplaatsen op eigen terrein. Kom je met het OV? De tram- en bushalte bevinden zich op loopafstand. Door zijn ligging is deze jachthaven een perfecte uitvalsbasis voor tochten over de grachten én de meren. 

Smart charging elektra-infrastructuur

Het gelijktijdig opladen van een groot aantal elektrisch aangedreven vaartuigen vraagt om een zeer krachtige elektra-infrastructuur. Daarom beschikt E-Harbour Zeeburg over de beste oplaadfaciliteiten om elk type vaartuig snel en volledig op te laden. 

Havenmeester en beveiliging

E-Harbour Nautix beschikt over een beveiligde toegangspoort. Dankzij het moderne toegangssysteem hebben alleen bevoegden toegang tot de haven. Daarnaast is de jachthaven beveiligd met camera’s. Periodiek is ook onze havenmeester Christiaan van den Broek aanwezig. Bij zijn afwezigheid kunt u altijd (telefonisch) contact met hem opnemen. havenmeester@nautix.nl, tel 06-43 40 83 44.

Prijzen en informatie

Onze vaste ligplaatsen huurt u al vanaf €1.395,- incl. btw per jaar.

Stroom: € 0,50 per kWh
Water: € 0,01 per liter met een minimum van € 0,50

Een ligplaats aanvragen

Om een ligplaats te reserveren vult u onderstaand formulier in.

Ligplaats aanvragen E-harbour Nautix

  • Vermeld duidelijk wat u zoekt.
  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.


Contact

E-Harbour Nautix
Zuiderzeegweg 6
1095 KG Amsterdam

Havenmeester: Christiaan van den Broek
E-mail: havenmeester@nautix.nl
Telefoon: 06-43 40 83 44